Come on Sunshine

Richard Nygård tar oss med på en reise til den forbudte kjærlighetens euforiske landskap, der han løper mot solen og kvinnen han elsker. Singelen er en lavmælt, men energisk kjærlighetssang, med tydelige referanser til det som nå er blitt retro. Refrenget bitter seg fast i det duggvåte, gulnende gresset, og vi ønsker oss rett og slett bare litt mer sol, en liten stund til!

Hovedpersonen i sangen er fanget i den kontroversielle klisjeen hvor han har et kjærlighetsforhold med en som er forlovet med en annen. Han trenger henne, men han kan ikke få henne helt. «Sunshine» er navnet han har gitt til sin kjæreste, og alt han ønsker seg er bare én solskinnsdag til.

Listen to the song on your favorite platform!

Selv om han skjønner at forholdet ikke vil vare, gleder han seg over det lille som er. Hvor vemodig det enn måtte være i det store bildet. Låtskriveren forklarer oss at tittelen får her en dobbel betydning: den er både et ønske om solskinn når det er som mørkest, men samtidig er det kvinnen som er solen han trenger. En gang til. Og en gang til.